Service en onderhoud 

U wilt uw zonwering zonder zorgen blijven gebruiken. Het is daarom erg belangrijk dat uw zonwering in goede staat van onderhoud is. Ansol Zonwering levert u het noodzakelijke onderhoud maar ook voor reparaties staan wij graag voor u klaar. 

Wij hebben een eigen technische dienst en zijn daarom in staat uw zonwering of rolluik zo snel mogelijk te repareren. 

Door de jarenlange ervaring zijn zij in staat om reparaties vakkundig uit te voeren. Daarnaast kunnen wij, waar nodig, adviseren.  

Onderhoudsbeurt

Regelmatig onderhoud kan voorkomen dat u vroegtijdig aan vervanging toe bent. Bewegende delen en bedieningselementen vragen, zeker door weersinvloeden, aandacht. Wij bieden u de mogelijkheid om een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Uw zonwering wordt dan tijdens deze onderhoudsbeurt nagekeken, gesmeerd en indien noodzakelijk nagesteld. 

In veel gevallen kunnen we zonweringen vernieuwen door reparaties door te voeren of door het doek te vervangen. Hierdoor ziet uw zonwering er weer als nieuw uit.

Vakkundige montage

Onder onze service valt uiteraard de vakkundige montage van uw zonwering. Goede montage verhoogt het gebruiksgemak, bevordert de levensduur en voorkomt beschadiging van het product en uw woning. Ansol zonwering houdt zich dagelijks bezig met het monteren van zowel buiten- als binnen-zonwering, vakkundig gemonteerd en exact voor u op maat gemaakt

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op

Rolluiken
Rolluiken

Wilt u privacy en veel bescherming tegen invloeden van buitenaf? Naast dat het de zon weert, heeft een rolluik veel praktische functies. Zoals geluidsreductie, koudewering, inbraakpreventie, privacy en insectenwering.

Lees meer
Knikarmschermen
Knikarmschermen

Naast dat knikarmschermen de zon weren, zorgt het ook voor een schaduwrijke terrasruimte. U kunt er vrij onderdoor lopen en dat maakt het geschikt om te plaatsen boven openslaande deuren.

Lees meer
Uitvalschermen
Uitvalschermen

Een uitvalscherm houdt de directe zon van het raam met behoud van een vrij uitzicht. Doordat deze zonwering twee sterke armen heeft, is het een zeer windbestendige oplossing.

Lees meer
Verandazonwering
Verandazonwering

Een aangename temperatuur in uw serre en geen last van zonnestralen die u het zicht belemmeren? Een serre-zonwering is dan dè oplossing!

Lees meer
Markiezen
Markiezen

Dé mooiste vorm van zonwering van vandaag de dag is de markies. De meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt een markies biedt altijd optimale bescherming.

Lees meer
Screens
Screens

Een screen is vrij toepasbaar. U kunt deze voor vrijwel elk raam gebruiken. Het heeft geen uitstekende delen en is daardoor geschikt voor windgevoelige plaatsen. Het doek weert de zon, maar is lichtdoorlatend en zorgt ervoor dat u contact houdt met de buitenwereld.

Lees meer
Terrasoverkapping
Terrasoverkapping

onder grote verbouwing snel extra leefruimte, wooncomfort en een gevoel van vrijheid creëren? Heeft u al eens nagedacht over het plaatsen van een terrasoverkapping ? Dit is dé perfecte manier om volop van het buitenleven te genieten in alle seizoenen

Lees meer
Beweegbare glaswand
Beweegbare glaswand

Met de beweegbare glaswand kunt u heerlijk beschut genieten van uw terras of terrasoverkapping. De glaswand is een beweegbaar windscherm dat u naar wens in of uit kunt schuiven. Handig, want zo kunt u het windscherm aanpassen aan de weersomstandigheden.

Lees meer
Project zonwering
Project zonwering

Buiten de interessante prijsstelling, zit u als opdrachtgever of aannemer direct bij de bron. Dat resulteert in sommige gevallen zelfs in speciaal ontwikkelde oplossingen voor uw pand of dat van uw klant.

Lees meer
Binnenzonwering
Binnenzonwering

Raamdecoratie is zowel een mooie als praktische toevoeging in uw woning. Het is dan ook een element in uw interieur dat bepalend kan zijn in de uitstraling van een kamer en het wooncomfort verhoogd. Zo kunt u raamdecoratie uitstekend inzetten als zonwering of om een ruimte volledig te verduisteren. Aan u de keus waar uw voorkeur naar uitgaat.

Lees meer
Horren
Horren

Ook insecten trekken er in de zomer op uit. We komen ze tegen op onze etenswaren, in onze slaapkamers. Met de horren van Ansol Zonwering houdt u ze buitenshuis! Voor elke openslaand raam of deur heeft Ansol Zonwering een horoplossing: vast of plissé voor binnen of buiten. Laat dan de zomer maar komen!

Lees meer
Somfy
Somfy

Als toonaangevend fabrikant staat Somfy bekend om hoogstaande kwaliteit, het innovatieve karakter en de gebruiksvriendelijkheid van de bedieningssystemen.

Lees meer

Copyright © Ansol zonwering - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl